Wednesday, November 9, 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLANG

Siapa kat sini pengguna setia produk Shaklee dari Klang?

Atau anda orang Shah Alam dan baru nak mencuba produk Shaklee tapi tak tahu nak cari di mana. Atau duduk di Banting kan jauh nak pergi ke Shaklee Home Office di Pinnacle, Sunway tu semata untuk beli barang Shaklee je..?

Atau pun sesiapa sahaja yang tinggal di mana sahaja seluruh Malaysia yang inginkan produk-produk terbaik Shaklee?

Jangan pening kepala, jangan susah hati, tak perlu susah payah nak mencari location untuk ke home office Shaklee, tak perlu juga buang masa untuk ke Shaklee beli barang sendiri. 


Anda boleh dapatkan produk Shaklee yang berkenan di hati dengan semudah panggilan atau teks pesanan ringkas (sms) atau melalui aplikasi whatsapp dan telegram kepada saya, agent Shaklee Klang anda. Segalanya dihujung jari. Mudah sahaja kan..?

Bagi mereka yang nakkan servis terbaik dan pantas, saya juga menyediakan perkhidmatan CASH ON DELIVERY (COD) kawasan Klang khususnya.

Saya juga boleh COD ke kawasan sekitar yang berdekatan termasuk Shah Alam, Bandar Bukit Raja, Bandar Botanic, Setia Alam, Sijangkang dan Port Klang. Kiranya ni kawasan jajahan Shaklee saya la... hehe fefeeling kak long kawasan lak ye..  

Yang mana di luar kawasan tu yang inginkan produk Shaklee boleh juga dapatkan produk dari saya. Saya akan hantar secara penghantaran Pos Laju mahupun courier service seperti GDex dan CityLink. 


Tak perlu risau barang tu tak sampai, kerana sepanjang saya berniaga Shaklee ni tak pernah lagi barang tak sampai kepada customer. In syaAllah barang anda akan sampai dengan selamat.


Ini lah saya.
Pengedar Shaklee Klang anda..



Kenapa anda boleh pilih/mengharapkan saya sebagai pengedar Shaklee anda?

Sebab saya sebagai penjual Shaklee Klang memberikan,

>>> khidmat yang ramah, pantas, cekap dan amanah
>>> free consultation eksklusif buat para customer sebelum dan selepas pembelian
>>> follow up customer yang berterusan untuk mengetahui perkembangan mereka.


Ready stock


Berikut adalah detail saya untuk dihubungi. Contact saya laju-laju ye :)

SID PRO SHAKLEE KLANG DAN SELURUH MALAYSIA

SMS/Whatsapp/Telegram: 018.2608740
FB/Instagram: Irene Kass
FB Page: zarahealthylife.blogspot.com


● Saya jual Shaklee
● Saya consume Shaklee


♡iK♡

018.2608740

9 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. in sya Allah..

      Tq.. 😘😘

      Delete
  2. orang orang klang jangan lepaskan peluang dah ada pengedar yang bertauliah ni lebih mudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye sangat mudah.. hanya klik2 je, barang sampai depan pintu dengan selamat..

      Delete
  3. Orang klang yang tengah cari pengedar ahaklee yang aktif tu, nih dia.. Memang terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warga Klang boleh cari saya ya untuk info dan Order produk Shaklee..

      Delete
  4. Dapatkan shaklee dgn sis Irene,,mmg terbaik 👍
    http://intanmiza.blogspot.com/2016/11/pengedar-shaklee-kuching.html

    ReplyDelete
  5. Orang2 Klang tak perlu lagi travel jauh untuk dapatkan produk Shaklee. SID Irene ada untuk memenuhi orde r anda..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. in sya Allah saya akan beri layanan yang terbaik dan mesra.. 😘😘😘

    ReplyDelete